ZAVELSTRAAT 16 , 3040 Huldenberg , Belgiƫ
Tel : 016 47 17 96016 47 17 96 / 016 47 76 81016 47 76 81

Uitgebreid gamma klinkers en siergrind

Ook voor verschillende soorten klinkers in Huldenberg en omgeving voor uw tuin of terras snuistert u best eens in het uitgebreide gamma van materialen dat Vanbever in zijn assortiment heeft. Naast tegels en verschillende soorten klinkers in beton, natuursteen en meer materialen kunt u in deze speciaalzaak ook kiezen voor steenkorven, siergrind of boomschors om van uw tuin een mooi afgewerkt plaatje te maken.

Uw verschillende soorten klinkers zorgvuldig aangelegd

Ook voor het aanleggen van uw verschillende soorten klinkers kunt u rekenen op Bouwmaterialen Vanbever. Dit bouwbedrijf legt verschillende soorten verschillende soorten klinkers aan en doet dat met de uiterste zorg. Geef gerust een seintje en maak een afspraak met een van de vele professionals. Zij komen graag eens langs om alles op te meten en u te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Nog andere vragen?

Ook als u nog andere vragen hebt, kunt u steeds contact opnemen met deze werfwinkel. Bouwmaterialen Vanbever uit Huldenberg staat u graag bij met woord en daad. Aarzel dus niet om contact op te nemen of kom gerust eens langs.